PRIJAVE U TIJEKU Kreću besplatni tečajevi Studentskog zbora

tečaj, studentski zbor
Facebook

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove godine organizira besplatne tečajeve za sve studente s ciljem da studentima ponudi što kvalitetniji edukacijski sadržaj i mogućnost za usvajanjem novih ili usavršavanjem već postojećih znanja.

''Napominjemo kako j ovo je jedan od najvećih projekata Studentskog zbora koji uspješno realiziramo zadnjih nekoliko godina, a ove jubilarne dvadesete godine nudimo najveći broj tečajeva do sada, rekordnih 12 tečajeva'', navedeno je u priopćenju Studentskog zbora SUM.

Planirano je da tečajevi krenu početkom ožujka, a završe početkom lipnja. Ove godine uvedena su čak tri nova tečaja, a to su tečaj grafičkog dizajna, tečaj gitare i tečaj statistike. Tečajevi koje nude studentima su tečajevi

Ovim putem pozivaju sve studente da se prijave na neki od tečajeva i kvalitetno ispune svoje slobodno vrijeme. Prijave traju do 28. 2. 2020. godine, a iste su moguće preko online obrasca ( https://bit.ly/2OzYmVO) ili svakim radnim danom u uredu Studentskog zbora od 10 do 14 sati.

Ako se prijavljuju na više tečajeva, za svaki tečaj je potrebno posebno ispuniti obrazac za prijavu, naveli su iz Studentskog zbora SUM.

Sadržaj se učitava...