Policija zaustavila navijače Zrinjskog sjeverno od Mostara

policijske kontrole, promet, muprs, crna kronika, Par Selo, sačekuša, pljačka, Tomislavgrad, pljačka, krađa, lakša prometna nesreca, Mostar, policija, huligani, napad, Mostar, pokušaj ubojstva, Sarajevo, policija, navijači, Zrinjski, Mostar, migranti, Bijeli Brijeg, prometna, autocesta

Policija ja u srijedu ujutro u Željuši, sjeverno od Mostara, zaustavila navijače Zrinjskog, koji su krenuli na utakmicu u Gradačac, te se trenutno obavlja sigurnosna procjena nakon čega će biti poznato hoće li im biti dopušten nastavak putovanja.

- U okviru preventivnog rada policija je jutros zaustavila pet-šest kombija s navijačima Zrinjskog sjeverno od Mostara. Trenutno se radi na sigurnosnoj procjeni i nakon što razmotrimo sve parametre odlučit ćemo hoće li im biti dopušten daljnji put ili će biti vraćeni u Mostar - kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Internetski portali javili su da su navijači bili naoružani drvenim palicama, a glasnogovornik MUP-a te informacije nije mogao službeno potvrditi.

Navijači su putovali na utakmicu Kupa BiH u Gradačac gdje se kasnije danas sastaju NK Zvijezda i HŠK Zrinjski.