POKRENI SE HERCEGOVINO Nada Kandić iz Mostara treba pomoć, ne može sama izaći iz stana

POKRENI SE HERCEGOVINO Nada Kandić iz Mostara treba pomoć, ne može sama izaći iz stana
Facebook

Nepokretna djevojka iz Mostara Nada Kandić koja živi u zgradi eksperiment, preko puta Mercatora, treba pomoć građana da joj se olakša život.

Kako se navodi u apelu koji su uputili građani koji pokreću akciju pomoći, Nada koja je nepokretna i služi se invalidskim kolicima, nema prilagođen prilaz svojoj zgradi.

“Ima više od 30 stepenica do izlaska iz zgrade. Majka i otac su joj već starije i bolesne osobe, žive od mirovine. Kada treba izaći moraju ju 2-3 osobe snijeti ručno. Njezini izlasci su se sveli na nužne izlaske (primjerice odlasci u bolnicu). Da bih mogla samostalno izlaziti iz stana potrebne su joj dvije platforme, koje se mogu naručiti jedino u Italiji i iznose 31.500,00 KM. Uz pomoć dobrih ljudi već je prikupljeno pola iznosa. Ako bi se uspjele ove platforme nabaviti život ove djevojke bi se promijenio uvelike i mogla bi sama izlaziti iz kuće i biti dosta samostalna, te ne bi bila zatvorena u četiri zida svoga stana”, navodi se u pismu, prenosi Vecernji.ba

Svi koji žele i mogu sudjeluju u ovoj dobrotvornoj akciji, da se barem donekle promijeni težak život djevojke, donaciju mogu uplatiti na žiro račun Nadine majke, navodi se u apelu za pomoć. Žiro račun za uplatu donacija: Kandić Danica UniCredit Bank d.d. Mostar 3381302568297913.