Počeo očevid u izgorjelom objektu „Borse“

Požar Borsa

Nakon požara u kojem je jučer skoro u potpunosti izgorio objekt Sportskog centra „Borsa“ u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije počeli su očevid kojim rukovodi dežurni županijski tužitelj.

U ekipi za uviđaj je i vještak protupožarne zaštite, a nakon svih neophodnih istražnih radnji i vještačenja, bit će poznato šta je dovelo do ovog požara koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu.

Podsjetimo, požar je izbio jučer u prijepodnevnim satima, kada je jedan od uposlenika čuo pucketanje u magacinskom prostoru koji se nalazi u stražnjem dijelu objekta, a dok se on nalazio u podrumskim prostorijama.

Iako je odmah reagirao, nažalost, do dolaska vatrogasaca koji su o požaru obaviješteni u 11:42 sati vatrena stihija je uveliko bila zahvatila objekt u kojem su se nalazile prostorije Džudo kluba „Borsa“ i fitnes centra, kao i skladište kožne galanterije.

Na terenu su bile sve raspoložive snage PVJ Mostar, kojima su pomagali i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava, a o kakvom se požaru radilo, govori činjenica da su ga vatrogasci tek sinoć u 23 sata u potpunosti sanirali.