NSoftu još jednom dodijeljeno priznanje za uspješnost u poslovanju: Na listi 500 najbrže rastućih tvrtki u EMEA regiji

NSoftu još jednom dodijeljeno priznanje za uspješnost u poslovanju: Na listi 500 najbrže rastućih tvrtki u EMEA regiji

NSoft je jedina kompanija iz Bosne i Hercegovine koja se našla na prestižnoj listi Deloitte Global: Technology Fast 500™ EMEA.

Ovaj program objektivno rangira tvrtke usmjerene ka tehnologiji te im odaje priznanje kao najbrže rastućim tehnološkim kompanijama u EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) temeljem četverogodišnjih rezultata u poslovanju.

NSoft je zabilježio stopu rasta od 562% i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini u pružanju softverskih rješenja i to već četvrtu godinu zaredom.

Vodeći proizvodi tvrtke ponovno su osigurali tržišnu izvrsnost te klijentima osigurali isplativost njihova poslovnog ulaganje nudeći izuzetno rješenje za upravljanje programom rasta.

"Zaista smo ponosni na ovo priznanje četvrtu godinu zaredom te smo uvjereni da je rezultat zalaganja našeg izvrsnog tima koji razumije globalno tržište.

Iako smo ponosni na svaki naš zajednički napredak i priznanje, svjesni smo kako ona sa sobom nose još više odgovornosti s ciljem održavanja povjerenja naših klijenata", izjavio je Dario Jurčić, član uprave (CBO) NSoft-a.

Kompanije koje su rangirane ove godine dolaze iz 18 zemalja.

NSoft je i dalje jedina tvrtka koja zastupa Bosnu i Hercegovinu na ovoj prestižnoj listi.

Ovogodišnji pobjednici odabrani su na temelju rasta prihoda u periodu od 2014. do 2017. godine.