NOVI SVIJET: Započeli novi upisi na tečajeve stranih jezika

novi svijet

U toj su nam školi pojasnili da se i dalje drže uobičajene prakse glede načina organiziranja polazničkih skupina, tj. tečajevi se mogu pohađati u skupini ili individualno, a organiziraju se i usmjereni tečajevi čiji se plan i program kreira prema zanimanjima i interesima samog polaznika.

Prva tri stupnja učenja stranih jezika su edukativna, dok je četvrti predviđen za konverzaciju, odnosno razgovor.

U ovoj se školi organiziraju tečajevi navedenih jezika za djecu i odrasle te tečaj likovne kulture, kao i repeticije iz fizike, matematike, latinskoga i svih gore navedenih jezika.

NOVO, NOVO NOVO
Progovorite engleski, talijanski i španjolski uz IZVORNE GOVORNIKE u NOVOM SVIJETU!


NOVI SVIJET od ove godine ima i dva nova izvorna govornika uz dva koja već od ranije čine članove tima te škole stranih jezika.

Novi predavači su za engleski i talijanski, a dva izvorna govornika španjolskog jezika njihovi polaznici su imali priliku upoznati tijekom zadnje dvije sezone.

Inače, pravilo ove škole je da tečaj za odrasle traje 40, odnosno 60 sati, ovisno o broju polaznika (max. 10), kao i da radi po vlastitom programu koji je, kako naglašavaju, sačinjen na osnovi dugogodišnjeg istraživanja i praćenja suvremenih programa i metoda najuspješnijih zapadnoeuropskih škola.

Inače, voditelji tečajeva su profesori Filozofskog fakulteta iz Mostara i Zadra.

Kontakti:
Novi svijet
[email protected]
www.novisvijet.com
telefon: 036 329 707
mobiteli: 063 89 73 73 - Jelena Bubaš
       063 31 41 79 - Snježana Marijanović

Sponzorirani članak