Navlači se novi asfalt na ulazu u Mostar!

asfaltiranje
asfaltiranje

... za privremenu regulaciju prometa u Ulici biskupa Čule, a na temelju članka 200. Zakona o upravnom postupku, donio je Rješenje kojim se poduzeću Ceste d.d. Mostar, odobrava privremena regulacija prometa na dionici ceste.

Posebna regulacija odnosi se na Ulicu biskupa Čule od križanja s Ulicom kneza Branimira do križanja s Ulicom fra Didaka Buntića i Ulica Ilićka od sutra, srijeda, 29. 8 .2018.god do 1.9.2018. subota. Grad je priopćio kako je izvođač radova dužan postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje.

Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

''Privremena regulacija prometa na dionice ceste u Ulici biskupa Čule,zbog specifičnosti radova skidanja gornjeg habajućeg asfaltnog zastora kao i navlačenje novog, zahtijeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici, a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Promet autobusa, teretnih motornih vozila s i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova,na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda'', priopćeno je iz Grada Mostara.