MOSTARCI OPREZ Starija žena nudi podmirivanje komunalnih dugova na licu mjesta

Pošta Parkovi Mostar
hercegovina.info

"Prethodnih se dana na području Mostara gospođa u pedesetim godinama, dotjerana, s bilježnicom i obučena u crvenu jaknu predstavlja kao osoba kojoj na licu mjesta možete platiti račune", javlja čitatelj portala hercegovina.info.

"Pozvonila mi je na vrata i došla s računom J.P. Parkovi Mostar (kojeg je prethodno uzela iz mog poštanskog sandučića) ponudivši opciju da na licu mjesta podmirim dug ili, kao i uobičajeno, na šalterima pošte. Nekoliko puta mi je ponudila opciju plaćanja "na licu mjesta". Bilo mi je odmah sumnjivo te sam samo uzeo račun i zahvalio se", ispričao nam je čitatelj. 

Da se radi o prijevari, potvrdili su i iz J.P. Parkovi gdje su negirali nuđenje ovakvog oblika naplate te stanovnike upućuje na šaltere pošte ili financijski institucija.

Ovo nije prvi slučaj pokušaja prijevare građana na području Mostara, s obzirom da se u prethodnom razdoblju veliki broj ljudi predstavlja kao ambasadori raznih humanitarnih udruga. Građani se pozivaju na oprez i da svoja dugovanja, ali i donacije, podmiruju kod službenih osoba.