MOSTAR Zatvoren Zimski grad 'Winterville by Coca Cola'

Zimski grad
Hercegovina.info

Klizači u Mostaru okačili su klizaljke na klin i time u nedjelju, 12. siječnja, označili završetak Zimskoga grada "Winterville by Coca Cola", koji je otvoren 1. prosinca programskom cjelinom Advent.

"Trudili smo se proširiti ponudu i napraviti zimski grad u kojem će svatko naći nešto zanimljivo za sebe te se nadamo kako smo u tome i uspjeli jer smo koncept programa radili na temelju iskustva, komentara i kritika posjetitelja od prošle godine. Veseli nas što je naš rad prepoznat i šire pa je Winterville u Mostaru ocijenjen drugim najboljim zimskim gradom u BiH. Sljedeći Winterville želimo učiniti još boljim i privlačnijim pa pozivamo naše sugrađane da nam dostave svoje komentare, kritike i prijedloge", poručili su iz organizacijskog tima Winterville by Coca Cola.

Demontaža klizališta, ukrasnih elemenata i kućica trajat će desetak dana pa navedeni Tim moli sugrađane za strpljenje, ali i oprez u kretanju tim dijelom grada jer je, kako kažu, za demontažu neophodno korištenje mehanizacije koja se inače ne koristi na šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog.

Nakon demontaže klizališta predviđen je početak radova na sanaciji zelenih površina u Gradskom parku koje su korištene za klizalište, navodi se u priopćenju.