Mostar: Tribina o prevenciji ovisnosti o kockanju

kocka, dugovi, kocka, dugovi, ovisnost, ispovijest, kockanje, kamatari, ovisnost, ispovjest, Međugorje, Milosrdni Otac, kockar, kockanje, kockarnice, kladionice, Mostar, kocka, ovisnost, kocka, kockanje, ovisnosost, kockar, kockarnica, kladionice, kladioničar, kockar, kockarnice, kockarnica, ovisnost, ovisnost, liječenje ovisnosti , ovisnost o klađenju, ovisnosti o kocki, kladionice, kockanje, Vijeće mladih Grada Mostara, kockanje, ovisnosti o kocki, tribina, kockanje, maloljetnici, rs

Vijeće mladih Grada Mostara u utorak, 08.10, s početkom u 12:00 sati u Konferencijskoj sali Hotela Bristol organizuje Javnu tribinu na temu prevencije ovisnosti o kockanju. Predavač na javnoj tribini bit će prof.Marko Romić, specijalista traumatske psihologije koji se već duži vremenski period intenzivno bavi ovom tematikom, te je ujedno osnivač i voditelj Kluba liječenih ovisnika o kocki. Psiholog Romić je od ranije poznat javnosti između ostalog i po inicijativama i aktivnostima upravo usmjerenim na prevenciju ovisnosti.

Kao krovna organizacija mladih u Gradu Mostaru smatramo kako je izuzetno važno da se kao cijelo društvo uključimo u rješavanje ovog problema, odnosno pošasti koja ponajviše pogađa mlađu populaciju, a pogotovo školarce-srednjoškolce i osnovnoškolce, kao i studente, ali svakako i brojne druge.

Poziv je upućen ogromnom dijelu odgojno-obrazovnih ustanova u Gradu Mostaru, kao i brojnim pojedincima te organizacijama, a svakako da su svi dobrodošli na javnu tribinu, stoji u priopćenju Vijeća mladih Grada Mostara.