Mostar: Tribina o prevenciji ovisnosti o kockanju

Mostar: Tribina o prevenciji ovisnosti o kockanju

Vijeće mladih Grada Mostara u utorak, 08.10, s početkom u 12:00 sati u Konferencijskoj sali Hotela Bristol organizuje Javnu tribinu na temu prevencije ovisnosti o kockanju. Predavač na javnoj tribini bit će prof.Marko Romić, specijalista traumatske psihologije koji se već duži vremenski period intenzivno bavi ovom tematikom, te je ujedno osnivač i voditelj Kluba liječenih ovisnika o kocki. Psiholog Romić je od ranije poznat javnosti između ostalog i po inicijativama i aktivnostima upravo usmjerenim na prevenciju ovisnosti.

Kao krovna organizacija mladih u Gradu Mostaru smatramo kako je izuzetno važno da se kao cijelo društvo uključimo u rješavanje ovog problema, odnosno pošasti koja ponajviše pogađa mlađu populaciju, a pogotovo školarce-srednjoškolce i osnovnoškolce, kao i studente, ali svakako i brojne druge.

Poziv je upućen ogromnom dijelu odgojno-obrazovnih ustanova u Gradu Mostaru, kao i brojnim pojedincima te organizacijama, a svakako da su svi dobrodošli na javnu tribinu, stoji u priopćenju Vijeća mladih Grada Mostara.