Mostar: Tijekom noći otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul.Franjevačka

crna kronika, MUP ZHŽ, MUP HNŽ, mup policija, MUP Mostar, MUP HNŽ, mup policija, mup, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, mup, mup policija, mup, MUP HNŽ, mup, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, mup policija, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, mup, policija, MUP ZHŽ, crna kronika, policija, plaće, crna kronika, mup, mup policija, crna kronika, policija, mup, mup, policija, crna kronika, Posušje, nestali, policija, policija, nestanak, crna kronika, MUP ZHŽ, MUP HNŽ, crna kronika, droga, policija, crna kronika, policija, Mostar, akademija, policija, mup, policija, indijska konoplja, droga, crna kronika, Ljubuški, utapanje, sanja majstorović, Mostar, policija, lopov, raobolja, pedofilija, fup, HBŽ, glamoč, samoubojstvo, HBŽ, policija, crna kronika, crna kronika, teška prometna nesreća, pogibja, Posušje, Grude, sms, prijetnje, Ljubuški, provala, krađa navika, Široki Brijeg, odašiljač, rušenje, pljač
Upoznat Odjel krim.policije kao i sve policijske patrole na terenu. Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava od strane građana (na području Mostara 5, na području Čitluka 1, na području Čapljine 3 i na području Konjica 3).

U oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja i to na području Mostara 3 i na području Konjica 1. U oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode ;dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede dok su četiri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Prometne nezgode su se dogodile :

na području PU Mostar 1, na području PU Konjic 1 i na području PU Čapljina 1. Od evidentiranih događaja izdvajamo:

- 28.12.2009.godine u PU Mostar se obratio P.L. iz Dubrovnika i prijavio da mu je od strane NN osobe tijekom noći , otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul.Franjevačka.Upoznat Odjel krim.policije kao i sve policijske patrole na terenu.

- 28.12.2009.godine u PU Mostar se obratio M.K. iz Zagreba i prijavio da mu je od strane NN osobe otuđeno vozilo „Škoda Octavia“ dok se nalazilo parkirano u Ul.A.Starčevića.Upoznat Odjel krim.policije.

- 28.12.2009.godine oko 19,20 sati u PU Mostar obratila se J.H. iz Mostara i prijavila da joj je od strane NN sobe , dok se kretala Ul.K.Katarine , iz ruku istrgnuta torba u kojoj su se nalazili dokumenti , dva mobitela i novac.O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu koje poduzimaju mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

- 28.12.2009.godine u PS Čitluk obratila se N.S. iz Sretnica , općina Mostar , i prijavila da joj je od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „Mercedes 124“ dok se nalazilo parkirano u Međugorju.Upoznat Odjel krim.plicije.