Mostar: Klub hrvatskog jezika i književnosti SUM-a obilježio četvrtu godišnjicu djelovanja

Filozofski fakultet

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru studenti su proslavili četvrtu godinu djelovanja Kluba hrvatskog jezika i književnosti "Franjo Milićević".

Ovaj klub je jedan od najaktivnijih klubova na Sveučilištu. To potvrđuju mnogobrojni projekti koji su bili realizirani u protekle četiri godine. Predsjednik kluba je student druge godine diplomskog studija hrvatkog jezika i književnosti i novinarstva Ivan Volić.

"Možemo se pohvaliti različitim aktivnostima, ali prije svega prijateljskom ozračju koje od prvog dana dominira među nama i zahvaljujući kojem smo uspješno realizirali različite projekte. Sve dok bude zainteresiranih, klub će postojati", kazao je Volić.

O tome kako klub djeluje potvrđuje i posjećenost organiziranih događaja koje ne posjećuju samo studenti, nego i svi oni koji su se poželjeli prisjetiti važnosti hrvatskog jezika i kulutre.

"Danas možemo prezentirati mnoštvo aktivnosti u kojima je svatko na svoj način dao dio sebe. Ovom prilikom pozivam mlađe studente koji su spremni za kreativan rad da nam se priključe u realizaciji budućih projekata", kazala je zamjenica predsjednika Marija Pavković, piše Treci.ba.