FOTO/VIDEO  Mostar: Danas se obilježava Svjetski dan Down sindroma

Down sindrom
....organizirala je prigodno druženje i predstavljanje prodajnog štanda radova svojih članova na 1. katu prodajnog centra Mepas Mall u vremenu od 12 do 20 sati. Ovaj prigodni program, ujedno je i treća obljetnica njegova održavanja u našem gradu.

U znak pažnje član Udrude za Down sindrom u Mostaru Igor Ledić uručio je zahvalnice prijateljima koji su kroz razne akcije poboljšali lvalitetu života štićenika udruge, a to su JP EPHZ HB d.o.o Mostar.
HT d.d. Mostar
Mepas moll
Dom Zdravlja Mostar
KBC Mostar
Grafit d.o.o.
Federalno ministarstvo nauke i obrazovanja
Ledo d.o.o.
Antonio Comemerce d.o.o.
ŠKK Zrinjski Mostar

Danas je Svjetski dan Down sindroma i naša Udruga po treći put organizira obilježavanje ovoga dana. Ovdje smo izložili radove naših štićenika koje su napravili uz pomoć svojih roditelja. Radovi će biti izloženi danas sve do 20. sati. Sama Udruga se bori za prava djece sa  Down sindromom i borimo se za donošenje zakona o osobama sa posebnim potrebama koji nije još donesen u našoj županiji, a članovi smo koalicije Zajedno smo jači i uspleli smo donijeti akcioni plan koji ćemo nadam se usaglasiti s našim zakonodavcima, rekao nam je član Udruge Vedran Jeličić.

Štand Udruge posjetio je i gradonačelnik grada Mostara gospodin Ljubo Bešlić.

HERCEGOVINA.INFO