Lopovi mu na Bilima iskopali i odnijeli 500 kilograma krumpira, njemu ostavili svega jednu kantu

Lopovi mu na Bilima iskopali i odnijeli 500 kilograma krumpira, njemu ostavili svega jednu kantu

Šta ima gore od toga da vam neko ukrade vaš trud i muku. Ništa! A eto upravo se to dogodilo ovih dana na Bilima kad je I.Ć. iz Gornjeg Graca želio pokopati svoje krumpire koji su bili spremni za vađenje.

-Baš sam se spremao vaditi krumpire i očekivao sam urod od oko 500 kilograma ekstra kvalitetnog krumpira koje sam posadio na Bilima u blizini Groblja mira kad me nazvao kum da pita 'kad sam vadio krumpire', ja sam mu odgovorio da još nisam i da se evo spremam ići odraditi taj posao. Kum je odmah izrazio sumnju i rekao kako mu se čini da su krumpiri povađeni, a ja sam odmah otišao na Bile i imao što vidjeti. Lopovi su sve pokrali, doslovce ostavili su mi samo kantu krumpira od 500 kilograma po mojoj procjeni. Šta da vam kažem dalje- ispričao je novinaru ABCportala I.Ć. (želio je ostati anoniman).

-Obavijestio sam policiju za ovu krađu a susjede i poznanike upozoravam da povedu računa o svojim krumpirima i da ih povade prije lopova, nema vremena za čekanje jer lopovi vrebaju da ukradu ono za što ste se mučili i radili- poručio je na kraju mještanin Gornjeg Graca koji je doživio ovaj neugodni događaj krađe na vlastitom posjedu, piše ABCportal.info.