INVESTICIJA Mostarac iz Švicarske kupuje bivšu tvornicu duhana u Mostaru | Hercegovina.Info

INVESTICIJA Mostarac iz Švicarske kupuje bivšu tvornicu duhana u Mostaru

INVESTICIJA Mostarac iz Švicarske kupuje bivšu tvornicu duhana u Mostaru
Twenty20

Bivšu tvornicu Fabrike duhana Mostar kupuje švicarski poduzetnik rođen u Mostaru, Mirsad Rahimić, koji je već poznat po investiranju u rodni grad i Bosnu i Hercegovinu.

Rahimić je za Klix kazao kako je dobio usmenu informaciju o ponudi Općinskog suda Mostar za kupovinu objekta te narednih dana iz Švicarske dolazi u Mostar riješiti administrativne poslove vezane za kupovinu ove tvornice.

"Dobio sam informacije da je sutkinja Općinskog suda Mostar donijela zaključak da ide u proceduru mojih 30 dana, ali evo još to nemam službeno i pismeno", izjavio je Rahimić.

Prema informacijama s kojima raspolaže, utorak i četvrtak se spominju kao dani od kojih treba početi teći rok od 30 dana za kupovinu Tvornice duhana Mostar.

"Narednih dana dolazim u Mostar da krenem s pripremama i svim potrebnim za otkupljivanje. Gledat ću da u tih 30 dana sve završim i uplatim i tako konačno stavimo točku na Tvornicu duhana u Mostara", kazao je Rahimić.

Ako s ovom kupovinom sve bude proceduralno kako treba, kaže kako će to u skorije vrijeme postati jedno lijepo zdanje s novim radnim mjestima. Otkriva da na mjestu bivše tvornice neće biti nova tvornica duhana i dodaje kako je moguće "da bude nešto slatko".