FOTO  HOTEL BUNA Kod Mostara niče hotel od 3000 kvadrata, otvorit će se i 25 radnih mjesta

Hotel Buna
hercegovina.info

Do proljeća naredne godine na Buni, preko puta trgovine Namex, a na mjestu nekadašnjeg hotela, trebao bi biti završen novi i moderni, koji će se rasprostirati na 3000 kvadrata.

Kako se može vidjeti na licu mjesta gdje će se nalaziti Hotel Buna, zemljište je već ograđeno, a bageri poravnavaju teren za novi objekt.

Novi hotel će imati 26 soba, četiri dvosobna apartmana, restoran i konobu, potvrdili su za hercegovina.info investitori. Stari austrougarski podrum, koji se nalazio ispod starog hotela neće biti srušen, već će biti preuređen u konobu, koja će se za različite prigode moći iznajmljivati.

Ono što je za lokalno stanovništvo možda i najzanimljivije jeste podatak da će na ovom mjestu biti otvoreno i 25 radnih mjesta.

Planirano je da će hotel biti spreman za otvaranje u ožujku naredne godine, a uz gore navedeno dodajmo i da će u hotelu biti teretana, sauna i frizerski salon. Restoran će imati 200 unutarnjih mjesta, i još toliko vanjskih, pričaju investitori za hercegovina.info.

Pri odabiru stila gradnje kombiniran je moderan izgled i u Hercegovini neizostavan – kamen. Kako će hotel, koji do završetka izgradnje možda doživi i manje preinake, pogledajte u galeriji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.