Dragan Čović razgovarao s izaslanstvom HVIDR-e Grada Mostara

Dragan Čović

Izaslanstvo HVIDR-e na sastanku je predvodio predsjednik Miro Šunjić a na sastanku su bili nazočni i Andro Perić i Petar Golemac.

Predstavnici HVIDR-e zahvalili su se predsjedniku HDZ-a BiH dr. Draganu Čoviću na pokroviteljstvu malonogometnog Božićnog turnira HVIDR-e Mostar 2015.
Na sastanku se razgovaralo o problemima branitelja, ratnih vojnih invalida te ukupnog problema s kojim se suočavaju hrvatski branitelji. Razgovarno je i o aktivnostima koje HVIDRA organizira u tekućoj godini, od lipanjskih zora te drugih braniteljskih obljetnica, do Božićnog malonogometnog turnira HVIDR-a Mostar 2016.
Predsjednik Čović, zahvalio se izaslanstvu na posjetu, te još jednom istaknuo svoju predanost i posvećenost pomaganju braniteljima i braniteljskoj populaciji. Dao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA Grada Mostara planira u tekućoj godini, te sa zadovoljstvom prihvatio pokroviteljstvo nad XXII. malonogometnim turnirom HVIDR-a Mostar 2016.

Izaslanstvo HVIDR-e se zahvalilo predsjedniku Čoviću na svemu što HDZ BiH čini za HVIDR-u Grada Mostara ali i sve druge hrvatske branitelje, te su iskazali punu potporu dr. Draganu Čoviću u ostvarivanju svih zacrtanih ciljeva Hrvatske demokratske zajednice BiH i koalicije Hrvatskog narodnog sabora