DEMANT ZRAČNE LUKE Zrakoplov u Mostar nije sletio zbog vremenskih neprilika

zračna luka, Mostar, Ryanair, Zračna luka Mostar

Iz Zračne luke Mostar demantirali su natpise pojedinih medija u kojima se navodi kako je Zračna luka odgovorna zbog otkazivanja leta na liniji Mostar-Zagreb. 

Priopćenje Zračne luke Mostar prenosimo u cijelosti: 

"Ovim putem želimo ukazati na pogrešne informacije koje su objavljene jutros na portalu bljesak.info

Navedeni let iz Zagreba za Mostar je tekao po planu i ustaljenoj proceduri.

Putnici su prošli kontrolu putovnica i čekali da zrakoplov kompanije Croatia Airlines sleti u mostarsku zračnu luku. Zrakoplov je došao iznad Mostara te zbog vremenskih neprilika ( snažan vjetar ) nije sletio.

Zrakoplov nije sletio i to odlukom zrakoplovne kompanije u ovom slučaju Croatia Airlines-a koja je odlučila da zrakoplov vrati za Zagreb!

Predstavnik kompanije Croatia Airlines se pobrinuo da putnici koji su čekali u Mostaru let za Zagreb budu prebačeni autobusom do Sarajeva odakle nastavljaju put za Zagreb.

Da ''naglasimo'' o sigurnosti slijetanja i polijetanja odlučuje zrakoplovna kompanija a ne zračna luka!

Samo za informaciju prije pola sata zrakoplov kompanije Flybosnia je bez problema uzletio!

Sve operativne službe u zračnoj luci Mostar su bile dostupne u svakom trenutku i ovim putem želimo demantirati krive navode iz današnjeg teksta na bljesak.info

Ovim putem se ispričavamo putnicima zbog neugodnosti, a medije bi zamolili da u budućnosti ne objavljuju netočne i neprovjerene informacije", stoji u priopćenju Zračne luke Mostar.