Danas održana 11. sjednica predsjedništva Hvidre grada Mostara

sjednica, HVIDRA, Mostar

Na današnjoj sjednici predsjednišva naše udruge na programu su bile 4 točke dnevnog reda.

Najviše se vremena potrošilo i raspravljalo oko točke 2. organizacije i rokova Velikog
Božićnog Turnira u malom nogometu. Utvrđeno je jednoglasno da utakmice na Božićnom turniru otpočnu u ponedjeljak 11.11.a žrijeb će biti obavljen dva dana ranije u petak 8.11. s početkom u 19 sati.

Upućeni su dopisi na adresu Osnovih škola da se odazovu i prijave voditelje malonogometnih ekipa za isto natjecanje. Za njih će biti osigurane nagrade i to za tri
prvoplasirane momčadi (pokali i medalje), isto tako će se nagraditi najbolji strijelac,vratar i igrač na turniru. Svakoj školi će biti dodjeljena po jedna nogometna lopta.

Danas su u prostorijama Naše udruge predstavljeni novi pokali za najbolje momčadi i
pojedince na predstojećem jubilarnom 25.po redu Božićnom turniru.

U trećoj točki dnevnog reda, bilo je govora o izvedenim radovima u športskoj dvorani na
Bijelom brijegu a izvješće je podnio voditelj projekta Mario Cvitković.

Po pitanju rasvjete u dvorani postavljeno je 12 led reflektora a u planu je izmjena još 8 komada. Izmjenjene su zaštitne mreže iza golova i zapisničkog stola, dimenzija 20x6 metara,2 komada i jedan komad 31x6 metar. Nove mreže sa zavjesom, dimenzija 3x2 su postavljene na okvire golova.

Pod točkom razno predsjednik Šunjić je pozvao nazočne iz predsjedništva da se odazovu i dođu na 26.obljetnicu pogibije hrvatskih branitelja i naših suboraca u subotu 5.listopada na Vrdima.