ZUV HGP: Z1 televizija ima našu potpunu podršku, a HND-u upućujemo najžešće kritike po pitanju načina rada i pristranosti.

ZUV HGP: Z1 televizija ima našu potpunu podršku, a HND-u upućujemo najžešće kritike po pitanju načina rada i pristranosti.

...Juriča „Markov trg" u kojoj je otvorio temu četništva u srpskoj pravoslavnoj crkvi. On je u svojoj emisiji ukazao na pjevanje četničkih pjesama koje pozivaju na klanje svih nesrba i na oslobođenje Dalmacije unutar srpske pravoslavne crkve od strane vodećih svećenika SPC.

Nakon jednog njegovog komentara Saša Leković i ostali u vijeću HND-a naglo sazivaju sjednicu i donose sankcije. U ovome trenutku ne želimo voditi polemiku o tome je li komentar bio primjeren ili ne ali postavljamo pitanje Saši Lekoviću i ostalim članovima vijeća HND-a gdje su bili kada su mediji svakodnevno vrijeđali hrvatske branitelje nazivajući ih šatorašima i šatordžijama i raznim drugim pogrdnim nazivima? Kada se pozivalo na linč hrvatskih ratnih vojnih invalida i kada su se podržavale i poticale akcije koje su imale u cilju izazivanje sukoba s hrvatskim braniteljima? Gdje su reakcije HND-a na svakodnevno neetičko izvještavanje o hrvatskim braniteljima prilikom kojega se u izvještavanju o kriminalnim ili društveno neprihvatljivim djelima u prvi plan stavlja nečiji braniteljski status?
Hrvatski branitelji borili su se protiv četnika, stoga zahvaljujemo svima koji ukazuju na nezakonite radnje veličanja četništva, posebno kada se takve radnje odvijaju unutar naše Domovine koju smo krvlju izborili.

Z1 televizija ima našu potpunu podršku, a HND-u upućujemo najžešće kritike po pitanju načina rada i pristranosti.