Zdravko i Zoran Mamić te Damir Vrbanović izašli iz pritvora u Remetincu

Zoran Mamić, Zdravko Mamić, braća mamić, Zdravko Mamić, Zoran Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, Zoran Mamić

U početku relativno smiren i dobro raspoložen Zdravko Mamić se obratio novinarima. Kazao je da je nevin i da će to i dokazati te da utakmicu Dinama i Hajduka nije gledao jer tog programa nije bilo te mu je to jako teško palo, piše Večernji list.

Zahvalio se zatvorskom osoblju i pozdravio svoje cimere za koje je rekao da su mu olakšali boravak u zatvoru. Tenzije su počele rasti tek pred kraj njegovog obraćanja kada ga je jedan novinar pitao namjerava li opet ponoviti transfere poput onog Modrićevog i Lovrenovog na što mu je Mamić povišenim tonom kazao da je mučki provaktor te ga uopće ne zanima istina. Odvjetnica ga je u nekoliko navrata pozvala sa strane, no on je rekao kako se želi obratiti medijima.

- Neću se svađati s vama, ti s jako bezobrazan i mučki provokator. Tebe ne zanima moje pravo, bezobrazniče jedan, poručio je Mamić.

Nedugo nakon Zdravka Mamića, Remetinec je napustio i Damir Vrbanović koji se također zahvalio zatvorskom osoblju te prijateljima na porukama potpore dok o onome što mu se stavlja na teret nije želio razgovarati. Poslije njega iz Remetinca je izašao i Zoran Mamić koji je medijima tek kratko poručio: 'Sve je u redu, samo me malo boli guza'.