Zavičajni klub hercegovačkih studenata u Zagrebu s novim vodstvom predstavio novosti i ciljeve za sljedećih godinu dana

zkhs, Zagreb

Na prvom sastanku održanom 10. listopada okupilo se preko 80 studenata iz svih dijelova Hercegovine. Na sastanku ,predsjedništvo na čelu s Brunom Penavom, predstavilo je novosti u radu kluba, a od svih novosti iz ZKHS-a izdvajaju: kreativnije i inovativnije sastanke, oblikovanje obrazovno - kulturnog identiteta kluba te unaprijeđenje i proširenje u radu sekcija kluba.

U klubu će kroz sljedećih godinu dana djelovati 7 sekcija: kulturno-umjetnička, literarna, folklorna, sportska ( nogometna, košarkaška i odbojkaška ) , plesna, društveno-aktivistička i humanitarna.

Predsjednik kluba Bruno Penava istaknuo je neke novosti i ciljeve bitne za rad kluba u sljedećih godinu dana: ''Prvi sastanak kluba imao je rekordni odaziv hercegovačkih studenata. Ono što me posebno raduje su novi članovi iz Rame, Stoca, Čapljine, Tomislavgrada, Neuma - mjesta koja nisu bila previše zastupljena u dosadašnjem radu kluba. Povezati ćemo mlade iz svih dijelova Hercegovine, promicati našu Hercegovinu u Zagrebu na lijep i kulturan način, provoditi kvalitetne kulturne, obrazovne, društvene i druge projekte te koliko je god to moguće potaknuti i pozitivne stvari u Hercegovini. Ispred nas je zanimljiva i radna godina. ''