Zaručnica se emotivnom porukom na Facebooku oprostila od mladića koji je poginuo kod Vrbovca

Hrvatska, vrbovec, poginuo

U stravičnoj nesreći, koja je šokirala područje oko Vrbovca u Zagrebačkoj županiji, život su izgubile dvije osobe, među njima 22-godišnji Hrvoje Mikešina iz Vrbovca. Od njega se na Facebooku emotivnim statusom za koji je teško naći riječi, oprostila njegova zaručnica Vesna Dragija.

A beba moja... Prije samo dva dana smo imali vježbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te, anđele moj jedini - napisala je, prenosi Jutarnji list

Nesreću u mjestu Zvekovac uzrokovala je neprilagođena brzina. 25-godišnji vozač Golfa izlazio je iz nepreglednog zavoja, izgubio nadzor nad vozilom te sletivši s kolnika udario u betonsko-metalno ogradu dvorišta i betonski most. Život su na mjestu izgubili putnici (22 i 31 godina) dok je vozač u teškom stanju prevezen u KB Dubrava gdje je hospitaliziran.

Hrvoje i Vesna su, kako im piše na društvenim mrežama, u vezi bili godinu i pol dana, a odnedavno oboje na profilima kao mjesto boravka imaju naveden irski grad Fermoy.

- Kada si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje, zatvorio si osjećaj posebnosti koji sam osjetila samo s tobom, zatvorio si moj osmijeh od uha do uha koji je bio na mom licu svakim danom kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lijepa riječ. Koliko sam ju rado nosila pokraj svoga imena. Rekao si cijela vječnost nam ne bi bila dovoljna, bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali vječno, vječno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mjesto gdje si ti, gdje ću ponovno, ali tada vječno ljubiti tebe. Ja znam da ćeš ti do tog dana biti kraj mene, da ćeš mi kao i do sada kada vidiš da više stvarno ne izdržavam bez tebe, doći u snove i poljubiti me i da će biti stvarno, sve dok ta stvarnost ne postane ponovno stvarna, bilo to prije ili poslije, bilo to uskoro ili kada ću imati bore i sjede koje si isto tako obećao ljubiti. Osjećaj s tobom nikada neću zaboraviti, možda ću jednom postati senilna i stara, ako tako odluči Bog, a onda obećajem ti zaboravit ću sve, ali tebe i taj osjećaj neću! To se ne zaboravlja pa makar sve u glavi prestalo funkcionirati, oko moje zeleno. A ako ne da, onda ću ti prije ponovno potrčati u zagrljaj. Ali znaj, ti nikada nećeš umrijeti dok živiš u srcu koje te vječno voli. A fališ u ovom ne savršenom svijetu da budeš jedini bijeg od bijedne realnosti - poručila je Vesna najdražem Hrvoju.