Zagrebački policajac u stanu uzgajao marihuanu! 'Pao' je na nevjerojatan način

marihuana, marihuana, marihuana, Ljubuški, uhićenje, marihuana, tinejdžeri, marihuana, lijek, sud, Grude, marihuana, Grude, marihuana, marihuana, Drinovci, Grude, marihuana, Ljubuški, uhićenje, marihuana, šverc droge, Zagreb, droga, Makarska, Pas, marihuana, marihuana, Bihać, tihaljina, marihuana, Grude, MUP ZHŽ, marihuana, crna kronika, policajac, marihuana, Široki Brijeg, izbočno, marihuana, Čitluk, uhićenje, marihuana, legalizacija marihuane, švicarska, kazneno djelo, Posjedovanje marihuane, kazna, dekriminalizacija marihuane, Švicarski parlament, SAD, zakon o marihuani, kalifornija, New York, medicinska marihuana, William Bradley, marihuana, ideje o reklamiranju, legalizacija marihuane, zabranjene droge, Slovenija, proizvodnja i promet drogama, marihuana, Karasovići, preko graničnog prijelaza, državljani Albanije, dan žena, poklon, marihuana, saksija, marihuana, učiteljica, Urugvaj, legalizacija marihuane, Konzumacija marihuane, marihuana, Slovenija, Vlada Slovenije, Njemačka, marihuan
Mladi zagrebački policajac uhićen je zbog sadnje indijske konoplje što su mu ju kolege pronašli u stanu nakon dojave o provali!

Kako doznajemo, riječ je o 24-godišnjaku koji je zaposlen u jednoj zagrebačkoj policijskoj postaji, a u sukobu sa zakonom našao se kada je odlučio posaditi nekoliko stabljika indijske konoplje u improviziranom laboratoriju na ormaru u sobi. Vrlo je vjerojatno da je tu marihuanu uzgajao za vlastite potrebe, a na vlastiti biznis odlučio se zbog previsoke cijene »trave« na narko-tržištu, piše novi list.

Zato je na internetu, i to kako doznajemo na web-stranicamama »sensy seeds« i »pyramid« pronašao način kako da on-line kupovinom dođe do sjemenki indijske konoplje. I doista, pošiljka je vrlo brzo iz Nizozemske stigla na njegovu kućnu adresu, zajedno s uputstvima o uzgoju. Uz malo truda, improviziranu ventilaciju i postavljene lampe 24-godišnji »čuvar zakona« uspio je uzgojiti šest stabljika indijske konoplje.

No, baš kad je trebao početi uživati u plodovima vlastitog truda dogodio mu se peh. Naime, netko od susjeda primjetio je otvorena vrata njegovog stana pa je posumnjavši u provalu pozvao policiju. Preko Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačke patrola je odmah upućena na mjesto dojave. Kada su vidjeli obijena i otvorena vrata »plavci« su ušli u kolegin stan vjerujući kako bi još mogli zateći i provalnika na djelu. Među razbacanim stvarima vrlo su brzo primjetili i zelene biljke koje su jako nalikovale marihuani. Zato je sa sudskim nalogom pretražen stan 24-godišnjeg policajca.

Umjesto prijave za provalu na kraju je pisana ona za zlouporabu droge. Mladi policajac tako je već na početku karijere okaljao svoj ugled, a ubrzo se će i na sudu morati objašnjavati zašto se upustio u privatni »narko-biznis«.