Vrhovni sud odbio USKOK-ovu žalbu, Ivo Sanader izlazi iz pritvora već danas?

Ivo Sanader, HDZ, Jadranka Kosor, Ivo Sanader, Mladen Barišić, HDZ, Ivo Sanader, sabor, prisega, Ivo Sanader, Ivo Sanader, korupcija, Ivo Sanader, izručenje, Ivo Sanader, Ivo Sanader, Ivo Sanader, jamčevina, sloboda, Ivo Sanader, pritvor, sloboda, Ivo Sanader, Radimir Čačić, Ivo Sanader, presuda, Ivo Sanader, suđenje, bolnica, problemi sa srcem, sloboda, Ivo Sanader, Ustavni sud RH
To znači da će Sanader moći napustiti Remetinec, odmah nakon što Županijski sud uknjiži hipoteke na imovinu njegovih prijatelja u visini 12,4 milijuna kuna kojima se jamči njegova sloboda, piše dalje.com.

Nakon toga Sanader će još morati doći na Županijski sud gdje će pred optužnim vijećem morati obećati da se neće kriti.  Uz to će mu, podsjetimo, oduzeti putovnicu kao mjeru osiguranja da neće pobjeći iz zemlje.

Koliko bi dana trebala trajati čitava procedura, nezahvalno je prognozirati s obzirom na to da se na nekretnine sud mora uknjižiti u Metkoviću, Splitu i Zagrebu. Dakle, sve ovisi o brzini provođenja uknjižbe.