[VIDEO] Vozači zaustavljali automobile i grabili novac koji je padao s neba

[VIDEO] Vozači zaustavljali automobile i grabili novac koji je padao s neba
Nevjerojatne scene odvile su se danas u jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica. Po Branimirovoj su letjeli novci pa su mnogi vozači zaustavili svoje automobile i izašli kako bi ugrabili dio za sebe

Snimku "razularene mase" podijelio je na svom Facebook profilu i Tomas Bauer, novinar portala Liberal.hr i suvlasnik poznate agencije za tržišne komunikacije, koji je bio ogorčen onim što je vidio. Kako Bauer navodi, ljudi su grabili novac poštenog obrtnika koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude.

https://www.facebook.com/thomas.bauer2/videos/10218265008309984/

"Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente", napisao je Bauer.

Događaj je komentirao i vlasnik novčanika koji se zahvalio odvjetnicima koji su zaustavili promet kako bi mu spasili dokumente. 'Zaustavili su promet na vrlo opasnoj Branimirovoj i spasili mi 6 dokumenata, poslovnu karticu i dvije godišnje ulaznice za dinamo. A ovima sa videa, neka je sa srećom" - poručio je nesretni muškarac, prenosi Večernji list.