Velika priznanja hrvatskom hotelu i otoku: U jednoj kategoriji pri vrhu, u drugoj najbolji u Europi

priznanje, hotel amfora , Hvar

Vodeći svjetski travel magazin Condé Nast Traveller objavio je rezultate nagrada Readers' Choice Awards te je kategoriji resorta hvarski hotel Amfora ponio titulu jednog od 30 najboljih resorta u Europi.

Hotel Amfora je smješten u mirnoj uvali u neposrednoj blizini centra grada Hvara s neometanim pogledom na Paklinske otoke, što ga čini jedinstvenim resortom na otoku Hvaru. Prepoznat po svojem spektakularnom kaskadnom bazenu i raznolikoj ponudi, idealan je odabir za parove, obitelji te održavanje poslovnih sastanaka, kongresa, konferencija i ekskluzivnih događanja.

„Biti u tako probranom društvu potvrda je cjelogodišnjeg besprijekornog rada te pružanja usluge u skladu s najvišim standardima u turizmu. Iznimna mi je čast što su gosti hotela to prepoznali i glasali za nas u ovogodišnjem Readers' Choice Awards,“ izjavio je direktor hotela Igor Tabak.

Više od 600.000 čitatelja diljem svijeta kroz razne je kategorije sudjelovalo u izboru najboljih. Birali su se najbolji hoteli i resorti, zrakoplovne kompanije, vile, spa, zračne luke, kruzeri i turoperatori, gradovi i otoci. Dodatno na priznanje hotelu Amfori u kategoriji Top 30 resorta u Europi, otok Hvar proglašen je najboljim otokom u Europi u 2019. godini.