Užas u Zagrebu: U naletu automobila smrtno stradala djevojčica

čatrnja, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, istočno sarajevo, napad, službena osoba, alkohol
U naletu osobnog vozila stradalo je dijete, a promet navedenom dionicom je obustavljen, kažu iz PU zagrebačke.

Obavljen je policijski očevid i uskoro se očekuje više informacija.

A prema prvim informacijama s mjesta događaja, nalet vozila, BMW-a krapinskih oznaka, na djevojčicu u dobi od 6 godina dogodio se nadomak kuće u kojoj je stradalo dijete živjelo i u kobno vrijeme bilo je s ocem.

Čuo se jaki udarac, kao o neku vreću. I odmah su uslijedili strašni vriskovi. Prizor je to bio koji ledi krv, za svakog roditelja noćna mora. Nažalost po Karlovačkoj ulici vozači divljaju. Ignoriraju prometne znakove, pješake. Doslovno im se žuri u smrt, rekla je jedna stanarka koja živi uz Karlovačku cestu.

Kako doznaje Jutarnji list, curica je s tatom prelazila cestu preko zebre, a nedugo nakon naleta BMW-a, koji je dojurio iz zavoja, do mjesta tragedije dotrčala je i majka stradalog djeteta.

Ogorčeni stanari Karlovačke ceste uprli su prstom u prometne stručnjake koji su "kumovali" sigurnosti prometa na navedenoj dionici.

Tim prometnim stručnjacima treba reći da spale diplome koje imaju jer našoj prometnoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se dogodila. Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi ni došlo.

Međutim, prometni stručnjaci su rekli da tzv. "uspornici doprinose smirivanju prometa, ali da isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini pritom misleći na pucanje fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih". Ne znam što drugo nadodati na ovu tragediju osim najiskrenije sućuti obitelji preminule curice, napominje jedna stanovnica Blata.