'Uvjereni smo da će Thompson izaći na izbore i da neće glasovati za Milanovića i njegove drugove komuniste'

Marko Perković Thompson, izbori, Marko Perković Thompson, Hrvati, izbori, komunisti

"Koliko je nama poznato, Thompson nije nikada ni na koji način opstruirao izbore neizlaskom ili što je još gore pretvaranjem izbornog listića nevažećim.

Thompson svoju državu za koju se je u Domovinskom ratu borio shvaća ozbiljno da bi teret svoje dužnosti samo tako prebacivao na tuđa leđa.

Naše je mišljenje kao Thompsonovih suradnika, kako će on izaći na izbore i kako zasigurno neće podržati Zorana Milanovića i njegove 'drugove komuniste' koji zahvaljujući podjeli našeg naroda trljaju ruke, računajući da će tako lakše doći na Pantovčak, a nakon toga Hrvatsku ponovo obući u crvenu boju", odgovorili su Thompsonovi suradnici u komentaru, ispod objave poveznice na pjesmu 'E, moj narode', na pitanje obožavatelja.

"Evo prilike da nam uz ovu pjesmu odgovorite hoćete li izaći na izbore i glasovati za nekog od dva kandidata ili ćete kao i Škoro izaći na izbore i glasati nepravilno (poništen glasački listić) i tako dati prednost Milanoviću ili možda uopće nećete izaći na izbore što znači da vas nije briga tko će pobijediti i tko će nam biti između ostaloga vrhovni zapovjednik?

Mislim da nas jako puno tvojih obožavatelja zanima tvoj stav što naravno, bar kod mene, neće utjecati na privrženost prema tebi i tvojoj glazbi ako ne mislimo isto vezano za ove izbore", upitao je Thompsonov obožavatelj.

https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/videos/2267650406813062/?t=2