Uskoro letovi od Osijeka do Londona za 15 eura!

Ryanair, Osijek, London Stansted, Ryanair, Osijek, London, Stansted, Zračna luka Osijek, Domagoj Marinić, irska niskotarifna kompanija, Ryanair, direktni letovi, pulska zračna luka, Zračna luka Osijek, Ryanair, London, Ryanair, Wizzair, Eurowings , Ryanair.com, Ryanair, Ryanair, Ryanair.com, frankfurt, Ryanair
...početka ljetnog reda letenja, iz zrakoplovne luke London Stansted, a među 12 europskih gradova i aerodroma konačno se, nakon više godina najava i pregovora, našao i - Osijek!

Uz najveći slavonski grad zrakoplovi Ryanaira iz navedene zračne luke redovito će letjeti za: Basel, Bordeaux, Brive, Bukurešt, Comiso, Dortmund, Lisabon, Podgoricu, Prag, Rabat i Skellefteu. Prema riječima Johna Alborantea, voditelja prodaje i marketinga Ryanaira za Hrvatsku, Italiju i Grčku, redoviti letovi između Osijeka i Londona započinju 31. ožujka 2014. godine. "Osijek postaje naša četvrta zračna luka u Hrvatskoj, uz Pulu, Rijeku i Zadar. Između Osijeka i Londona letjet ćemo dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

U povodu toga događaja Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje kako je u prodaju pustio 100.000 karata po cijeni od 14,99 eura za sve svoje europske destinacije s putovanjima u siječnju i veljači. Prodaja po ovim ludo niskim cijenama već je započela na www.ryanair.com, a traje do ponoći 25. studenog - izjavio je, između ostalog, Alborante. Inače, između Osijeka i Londona letjet će jedan od 303 zrakoplova, koliko ih Ryanair ima u svojoj bogatoj floti. Riječ je o zrakoplovima tipa Boeing 737-800, kapaciteta 190 sjedećih mjesta, koji će prometovati između Osijeka i Stansteda, a ova će zračna luka od proljeća imati ukupno 126 Ryanair ruta.

Za sada rezervacija karata za nove linije nije moguća, a uskoro će biti poznate i cijene. No, odgovorni očekuju kako će se avionske karte London - Osijek moći kupiti već za 15-30 eura u jednom smjeru.

glas-slavonije.hr