Urota pedera i lezbi upropastit će društvo! To nije govor mržnje nego govor realnosti

...i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašnja koje svoje nazore pokušavaju nametnuti svima. Tako nam sada razni Štulhoferi, pederi i lezbe hoće nametnuti svoj manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo', prokomentirao je katolički teolog Adalbert Rebić za Slobodnu Dalmaciju rezultate ankete objavljene na HTV-u po kojima građani podupiru uvođenje zdravstvenog odgoja u škole te žele da se Crkva ne miješa u to pitanje.

Čim su neki portali prenijeli ove Rebićeve riječi, mnogi su oštro reagirali na njegove izjave koje su nazvali - govorom mržnje. U razgovoru za PolitikuPlus, Rebić odbacuje bilo kakvu povezanost njegovih izjava s govorom mržnje.

- Ne, to nije govor mržnje nego govor stvarnosti. Činjenica je da nam nameću svoje mišljenje i da je to urota. Premda me novinar Slobodne Dalmacije žestokoko izritirao, ja i dalje stojim iza onoga što sam rekao, u jednom će dahu Rebić.

- Manjine većini nameću svoje mišljenje. Što je to nego urota? Pa pogledajte što se dogodilo u SAD-u nakon seksualne revolucije. Tamo je sve više djevojčica trudno i sve je više abortusa. Uz to, takvom moralnom politikom mali narodi osuđeni su na propast. Propast nam slijedi svima ako dopustimo da se i Hrvatskoj to dogodi, premda mi se čini da ćemo se teško oduprijeti pederskoj uroti. Društvo bez obitelji nema budućnost, takvo društvo propada. Ako se ne odupremo takvim stavovima, za 300 godina neće biti ljudi na zemlji, jednostavno će nas nestati, kaže Rebić i dodaje da je Jovanović vrlo vješto u javnost pustio priču o zdravstvenom odgoju kako se ne bi pričalo o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi hrvatsko gospodarstvo.

Ivan Klarić | politikaplus.com