Umrla Iva Bagić

iva bagić

Nakon duge i teške bolesti u 25. godini preminula je voditeljica RTL Televizije Iva Bagić. Iva je izgubila dugogodišnju borbu sa zloćudnom bolešću.

Unatoč borbenom duhu i velikoj želji za životom, Iva je podlegla posljedicama tumora na mozgu, s kojim se borila zadnjih šest godina.

Tumor na mozgu Ivi je dijagnosticiran u 19. godini. Nakon čak četiriju operacija na zagrebačkom KBC-u Rebro, krajem travnja prošle godine Ivu su roditelji odveli u Švicarsku na oporavak. Kako su tretmani bili jako skupi, Ivine su kolege s RTL Televizije često organizirali humanitarne akcije prikupljanja financijskih sredstava.

Nakon druge operacije morala je na kemoterapije, pa je obrijala dugu plavosmeđu kosu, koja je dotad bila njezin zaštitni znak.

'To je samo kosa. Narast će. Tata kaže da sam mu baš lijepa ovako ćelava', izjavila je svojedobno Iva, koja je perike nosila samo u televizijskim emisijama. Unatoč bolesti, Iva je i dalje marljivo učila za ispite te se veselila svojim psima Boži i Grammyju. Tijekom cijele borbe uvijek je ponavljala kako je 'život prelijep da bi ga se odrekla'.

Iva Bagić, koju su krasili epiteti spontane i vesele voditeljice, rođena je 10. listopada 1984. godine u horoskopskom znaku Vage. Studirala je na Pravnome fakultetu, a najviše je uživala u televizijskom poslu.

Uvijek je imala želju svoju kreativnost pretočiti u vlastiti talk show. Na sebi je voljela apsolutno sve, a njezin je životni moto glasio: 'Radi ono što zaista želiš, ali ne gazi druge da bi postigao svoj cilj.'

Često je u svojim intervjuima naglašavala kako nikada neće postati zvijezda jer one su, ipak, samo na nebu!

Net.hr