Tragičan kraj potrage - Meksikanka zakopana na Marjanu

... je na Marjanu zakopano. 

 - Na Marjanu je pronađeno mrtvo tijelo mlađe ženske još uvijek neidentificirane osobe, potvrdio je to Ante Matković iz PU splitsko-dalmatinske.

Sumnja se da je riječ o nestaloj meksičkoj državljanki. Očevid je u tijeku i za sada se službeno još ništa ne zna. Međutim, Matković je potvrdio kako su pronađeni predmeti na Marjanu koji nedvojbeno upućuju da je smrt nastupila nasilnim putem.

Policija je pozvala sve građane i turiste koji su od srijede iza 16 sati pa nadalje vidjeli djevojku na Marjanu ili su je možda čak i fotografirali da se jave. Policija nastoji utvrditi u čijem je sve društvu bila.

Na obavijesnom razgovoru je više osoba koje bi mogle dati neke korisne informacije. Među njima je i Selenin brat Emanuel s kojim je putovala i došla u Split.

Nagađanja kako je policiji njezin brat Emanuel sumnjiv, opovrgavaju u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Brat kaže da je zadnji put vidio sestru u srijedu 16.30 sati, a u njezinom ruksaku kojega su pronašli HGSS-ovci koji, zajedno s policijom pretražuju Park šumu Marjan, bio je fotoaparat. U njemu je njihova zajednička fotografija snimljena sat kasnije. Navodno je u ruksaku bio i krvav nož. Policija te informacije ne potrvrđuje. Brat i sestra već tri mjeseca putuju Europom. U Splitu su, prije nego što je Selena nestala, bili samo jedan dan. On je njezin nestanak prijavio u srijedu u 22.30. Rekao je da su zajedno bili na Marjanu, a onda je on otišao, a ona se ostala prošetati. Kada se nije vratila, prvo ju je sam tražio, a onda prijavio nestanak. Potraga je počela istog dana u ponoć.

Izvor: vecernji.hr