Torcidaš s dva metka ranio taksista koji navija za Dinamo

kupači, plaža, ubojstvo, pula, crna kronika, Torcida, eksplozija, Zagreb, crna kronika, crna kronika, policija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, utopljenik, crna kronika

Automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, za kojeg se pretpostavlja da se iz njega pucalo na taksista, pronađen je na području Mokošice. Za počiniteljima kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda policija i dalje intenzivno traga.

Torcidaš s dva metka ranio taksista koji navija za Dinamo

Navodno su dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan iz Mokošice, kao i ranjeni 28-godišnji Ante C. M., došao u pratnji nepoznatog mlađeg čovjeka za kojeg se pretpostavlja da je došao iz Splita ili središnje Dalmacije, piše slobodnadalmacija.hr.

Obojica su navodno članovi navijačke skupine Torcida. Sugovornici uz uvjet anonimnosti ispričali su za slobodnudalmacija.hr kako sumnjaju da je riječ o sukobu pripadnika dvaju navijačkih skupina kojima i pripadaju. Spomenuta dvojica su po dolasku tražili Antu, a kad su ga našli, uslijedili su žučna verbalna prepirka i naguravanje.

U jednom trenutku je netko izvukao nož, da bi potom mladić iz srednje Dalmacije izvukao pištolj i ispalio šest metaka, od kojih su dva zrna dubrovačkog taksista pogodila u tijelo, nakon čega su se obojica napadača odmah dala u bijeg. 

Incidentu je svjedočio taksist Nikša Z. da bi, odmah nakon nesreće, ozlijeđenog taksista njegov kolega Loren M. žurno prebacio u dubrovačku bolnicu.

Ravnatelj Opće bolnice dr. Marijo Bekić potvrdio je kako je 28-godišnjak pogođen u natkoljenicu te da mu je oštećena bedrena kost: - Podvrgnut je operativnom zahvatu i nalazi se izvan životne opasnosti - izjavio je dr Bekić.

Neslužbeno, doznaje slobodnadalmacija.hr da su povod sukobu neriješeni računi iz prošlosti. Navodno je ozlijeđeni taksist izjavio kako ne poznaje ni jednog napadača.