STRAŠNA SUDBINA: Željko se probudio iz kome, još ne zna da mu je dijete mrtvo

teška prometna nesreća, koma, otac, dijete
Dok je s dvogodišnjom kćerkicom Emanuelom na rukama i sedmogodišnjim sinom kraj sebe čekao autobus na stajalištu u Cvetkovcu, na Željka Prispilovića je automboilom naletjela 21-godišnja vozačica i doslovce ih pokosila. Djevojčica je na mjestu ostala mrtva, dječak je srećom prošao bez tjelesnih ozljeda, dok je otac s teškim ozljedama prevezen u bolnicu gdje je stavljen u induciranu komu.

Tri tjedna borbe za život

24 sata pišu  kako se Željko Prispilović, nakon trotjedne borbe za život, napokon probudio iz kome. S liječnicima i bližnjima komunicira teško, a još ne zna da je u stravičnoj nesreći izgubio mlađe dijete.

Tragedija obitelji iz Cvetkovca tim je veća što Željkova supruga Sanela Prispilović boluje od zloćudnog melanoma koji joj se proširio na unutarnje organe i na liječenju je u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara Milosrdnica. Tog kobnog jutra njezin muž je s njihovom djecom krenuo u Koprivnicu kako bi joj uplatio dopunsko zdravstveno osiguranje.

Čim je čula za tragediju koja je zadesila njezinu obitelj, Sanela je sanitetskim kolima doputovala u Cvetkovec kako bi bila sa sinom.

Obiteljska situacija i prije ove užasne tragedije bila im je teška. Majka je teško bolesna i nezaposlena, a jedini prihod im je očeva plaća koji radi kao djelatna vojna osoba. Obitlejska kuća im je pod hipotekom.