VIDEO  Snimke iz stana Filipa Zavadlava nakon pokolja u Splitu

pokolj, Split

U stanu u kojem je živio Filip Zavadlav, osumnjičenik za trostruko ubojstvo u Splitu osim odjeće i laptopa, nije imao gotovo ništa. Hladnjak mu je bio potpuno prazan. Bratu je uplaćivao novac u zatvor a zadnjih mjeseci nije bio dobro, kaže stanodavka.

Ovo nije gotovo. Puno veće ribe su u pitanju i one su još uvijek na slobodi. To je javna tajna - govori Marcela Sunara, žena koja je proteklih mjeseci iznajmljivala stan Zavadlavu.

Bila mu je i prva susjeda. Maleni, skladno namješteni stan u splitskom Varošu, ispod Marjana, mjesecima je bio dom mladom pomorcu koji će ostati zauvijek upisan u crnoj kronici kao trostruki ubojica.

-Filip je došao ovdje u stan se presvući nakon ubojstava. Ja ga nisam ni čula ni vidjela. Ostala sam šokirana kad me policija kontaktirala, kad su došli specijalci i detektivi.

Cijelo jutro sam bila vani, policija me ispitivala gdje sam bila. Bio je dan kao i svaki drugi. Izašao je u sedam ujutro, nakon ubojstava je došao ovdje, presvukao se, u vreći ostavio odjeću i putem bacio kalašnjikov u Nazorovoj. Ja sam bila vani.

Počeo mi je zvoniti mobitel. Rekli su mi da zaključam vrata i prozore, da su se čuli rafali. Nisam imala pojma što se događa - priča Marcela.

Još uvijek joj nije sasvim jasno kako je došlo do ove situacije.

https://www.youtube.com/watch?v=ol8dHZqFCTk&t=141s&fbclid=IwAR08mW1QWIiEHnEUpGN7rA4fywRM6pKwtLu6BSFb30Hw1rtnqT9P6JHs8cY