SLUČAJ VELJKO MARIĆ: Istina koja se skriva od očiju javnosti!

Veljko Marić, pomoć, Božić, Veljko Marić, stožer za obranu Vukovara
Zajedno sa svojim Kukuriku-partnerima godinama ništa nisu poduzimali po pitanju sudbine Veljka Marića i pravnog nasilja Srbije nad Hrvatskom", poručili su iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

SOHV podsjeća kako je:

- Ivo Josipović je zahtjevom za ocjenu ustavnosti izravno nastojao zapriječiti hrvatski Zakon o ništetnosti koji je štitio dragovoljce i branitelje od općeg progona bivšeg agresora

- SOHV je u 5. prosinca 2014. prikupio 57 potpisa saborskih zastupnika, te inicirao saborsku raspravu o slučaju tzv. srpske univerzalne jurisdikcije.

- Josip Leko već punih 6 mjeseci ovu točku dnevnog reda uspješno gura pod tepih. Treba li jasniji dokaz njihova licemjerja?

- Saborski zastupnici SDP-a, HNS-a i Mirela Holy izrjekom su odbili potpisati potporu predloženoj točki dnevnog reda - toliko o želji za rješavanjem problema.

- SOHV je u posjedu potpisnih lista i drugih dokumenata iz kojih je vidljiva monstruoznost namjera Kukuriku koalicije, koje ćemo sa zadovoljstvom podastrijeti hrvatskoj javnosti

"Slučaj Veljka Marića konačno dobiva zasluženu pažnju pred domaćim i institucijama EU, zaslugom gospođe Marijane Petir. Značajnu ulogu u pritisku na vladajuće odigrao je "Bedem ljubavi", Damir Markuš i mnogi drugi. Da je bilo po onima koji su u poziciji upravljanja, sudbinu Veljka Marića doživjeli bi mnogi hrvatski državljani. To je istina koja se skriva od očiju javnosti", poručili su.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara