ŠKORO Poručujem svima da prestanu vrijeđati mene i moju obitelj

Miroslav Škoro, predsjednički izbori,  predsjednički kandidat, Vukovar

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao je u srijedu predizborni skup u Vukovaru, odakle je poručio da je veoma umoran, ali nikad sretniji.

"Ovako sam bio sretan kada su mi se djeca rodila. Ali je ovo još važnije rođenje, jer je ovo rođenje nove Hrvatske", kaže Škoro i dodaje da je kampanja gotova, a sve je na njegovoj strani za pobjedu na predsjedničkim izborima, prenosi Dnevnik.hr.

"Poručujem svima da prestanu vrijeđati mene, moju obitelj. Zaustavit ćemo 20 godina činovnika koji više ne štite hrvatski suverenitet već svoje interese i svoje karijere", rekao je.

Škoro je tijekom cijelog svog govora u Vukovaru držao krunicu u ruci, javlja N1.

"Ovo je bitka u kojoj sam spreman i poginuti s ovom krunicom, ako treba, jer narod je rekao dosta", rekao je.

"Mi svi, pogotovo vi Vukovarci, znate da u životu čovjek ponekad može birati put, ponekad ne može. Kaže naš narod, čovjek snuje, Bog odlučuje. Svi smo mi imali situacija kad smo bili suočeni s nekim bitkama, bili smo u situacijama kad smo izbjegli neke bitke. Pred nama je najveća bitka, bitka za opstojnost, suverenitet hrvatskog naroda, za vraćanje hrvatske države njegoom narodu", izjavio je Škoro.

"Mi ćemo zaustaviti HDZ i SDP, Milanovića i Plenkovića onako kako je Vukovar zaustavio srpske tenkove", poručio je Škoro, kako ga je citirao reporter televizije N1 koji je pratio njegov vukovarski skup.

Govorio je i o sučeljavanju svih kandidata koje se sinoć održalo na HTV-u, rekavši još jednom da je sve bilo izrežirano i podređeno HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

"To je bio cirkus i ja u tome cirkusu nisam htio sudjelovati. To je bila prevara. Ja nisam lakrdijaš, ja ne diskutiram s onima koji su performeri i improvizatori u kampanji", rekao je Škoro i dodao da se hrvatski političari ne bi trebali baviti politikom jer je to ozbiljan posao, a oni su sinoć govorili stvari koje su zgrozile hrvatsku javnost.

"Potvrđuju moju teoriju da Hrvatskom vlada objavještajni teror. Govore i priznaju da postoji korupcija u hrvatskoj obavještajnoj zajednici. O tome nitko ne govori. Imamo predsjednicu koja svaki dan kaže nešto, a onda desetine ljudi, analitičari, moraju demantirati i objašnjavati što je ona htjela reći. Najveća vijest danas je bilo da je ona bila pristojna. Pa zar je to dignitet i ono što treba Hrvatskoj? Zar nam treba takav predsjednik i još pet godina takve vladavine. Ja želim vratiti dignitet toj funkciji", rekao je Škoro u Vukovaru, javlja Dnevnik.hr.

https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/videos/519144408682661/

Pozvao je sve da u nedjelju izađu na izbore.

"Prvo misa, pa glasanje, pa ručak, a onda i kava", poručio je Škoro i dodao da mlađima dopušta i obrnuti redoslijed jer zna da se oni moraju i zabaviti: prvo ručak, zatim glasanje, a onda misa, javlja N1.