Ryanair uvodi letove Iz Dubrovnika i Splita

Ryanair, Osijek, London Stansted, Ryanair, Osijek, London, Stansted, Zračna luka Osijek, Domagoj Marinić, irska niskotarifna kompanija, Ryanair, direktni letovi, pulska zračna luka, Zračna luka Osijek, Ryanair, London, Ryanair, Wizzair, Eurowings , Ryanair.com, Ryanair, Ryanair, Ryanair.com, frankfurt, Ryanair
Hrvatski korisnici I posjetitelji sada mogu isplanirati svoje putovanje po još nižim cijenama I uživati u 2018 "Always Getting Better" poboljšanjima koja uključuju:

Jeftiniju prijavljenu (check-in) prtljagu
nižih 25 eura za 20kg prijavljene prtljage
nižih 8 eura za 10kg prijavljene prtljage
Ryanair-ove sobe s 10% popusta na Travel Credit
"Try Somewhere New" - platforma za putovanja na Ryanair.com

Izvršni direktor prodaje I marketinga za Europu, Ivana Hanjš, rekla je:

"Ryanair je zadovoljan što može najaviti prve letove iz Dubrovnika I Splita prema Dublinu, koji kreću četiri putta tjedno od mjeseca lipnja, kao dio proširenog ljetnog rasporeda 2019, a koji također uključuje nove letove iz Zadra prema Koelnu, Hamburgu i Nurembergu.

Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo sjedala od samo 19.99 eura za putovanja u travnju i svibnju, koja su dostupna za rezervaciju do srijede u ponoć (5. prosinca). Budući će se ova sjedala brzo rasprodati, korisnici bi se trebali logirati na Ryanair.com kako ne bi propustili ponudu."

 

Ryanair.com