Rojs: Matić je psihički bolesnik, kažu da je u Vukovaru krao frižidere!

Kako prenosi portal Tinolovka News, Rojs je za ministra Matića rekao da je psihički bolesna osoba, iako nema ništa protiv njega.

- Matić se kupao po moru sa svojom Cecom, onda je došao u Vukovara gdje ga je bježao i gdje ga je četiri puta privodila vojna policija. Tamo neki policajac zapisao da je krao frižidere, televizore... On je ostvario sva svoja prava temeljem lažnih dokumenata. To može samo bolesna osoba. On treba ići liječiti se u Vrapče. U koga god je Matić upro prstom taj je bio likvidiran - rekao je general Ljubo Ćesić Rojs. Nakon čega je dodao kako se neki ne mogu pomiriti s činjenicom da je predsjednik svih Hrvata uspio i stvorio državu.

- Tko je Željo Jovanović, on je iz jednog trokuta kod Modriće, najvećeg četničkog legla, on nije iz Rijeke - rekao je Rojs, komentirajući napade na Crkvu od strane aktualne vlasti.
Teške optužbe na račun aktualne vlasti izrekao je i general Glasnović, inače, general koji je rođen u Zagrebu. Naime, on smatra kako je stari Zagreb nestao pod Medvednicom, odnosno da su svi ubijeni poslije Drugog svjetskog rata. Inače, Glasnović tvrdi kako su na vlast došli stari UDB-aši.

Naravno, bilo je riječi o mirovinama, o kojima trenutno traju rasprave u Hrvatskoj. Valja napomenuti, naime, odluke o mirovinama je donio netko drugi, generale su u mirovine poslali neki drugi, ti drugi su odredili visinu mirovina i način isplate. Kada netko, bilo tko, ide u mirovinu, onda ide u mirovinu kakvu mu drugi odrede. Zna se tko donosi zakone, kako i zašto.

- Ovo je tipično odvlačenje pozornosti hrvatske javnosti od stvarnih problema u državi, trenutno imamo preko 370 000 nezaposlenih. Nije predsjednik Tuđman proveo privatizaciju, nego Ante Marković - slažu se generali.