R.Čačić "slavio" dok su putnici gubili bitku za život

Starica koja je bila u Škodi fabiji nije preživjela nalet golemoga Chryslera „građevinara“ Radimira Čačića.

 Naime, 80-godišnja žena također je bila u automobilu, na zadnjem sjedalu, a nakon nesreće i u vrlo teškom stanju prevezena je u bolnicu u Kapošvaru. Nesreća se dogodila u petak, 8. siječnja, u poslijepodnevnim satima nedaleko od mjesta Fonyd uz Balaton na autocesti koja od Nagykanizse vodi prema Budimpešti, kamo se HNS-ovac Čačić privatno uputio.

Podsjetimo se u ponedjeljak  11. siječnja neslužbeno je Čačić  doznao da je jedan sudionik preminuo u bolnici, po čemu se može zaključiti da se Liptak dan ili dva borio za život. Čačića sve to nije omelo da se, dva dana nakon sudara, 10. siječnja, u izbornoj noći, pojavi u pobjedničkom stožeru Ive Josipovića gdje je s osmijehom na licu čestitao novom predsjedniku. Dok je Čačić slavio, Gyoörgy Liptak je, po svemu sudeći već bio mrtav.Ovo potvrđuje,bešćutnost,nadmenost I bahatost R.Čačića kao čovjeka a kao političara pogotovo jer nam je to u njegovim nastupima “soljenja pameti” bilo očito.

Čačić je pušten iz policije uz kauciju (koliku??),”potresen” je otišao slaviti Josipovićevu pobjedu,još ako je biznis u Mađarskoj odrađen,uz odaslani  telegram sućuti forma je zadovoljena pa tu nema ništa čudnog za jednog lovarnog političara.

Biti će zanimljivo kako će proteći sud za ova dva “ubojstva” iz nehaja koji u sudskim praksama bezuvjetno završavaju zatvorom ili ćemo još jednom biti svjedoci da Zakon nije jednak za sve.

 

D.D. posovski-obzor.info