Promijenio ime u Milan Bandić i kandidira se na predsjedničkim izborima

Promijenio ime u Milan Bandić i kandidira se na predsjedničkim izborima

Ministarstvo prave donijelo je rješenje prema kojemu Dario Juričan nije obmanuo javnost predstavljajući se kao Milan Bandić. Juričanu je izdalo potvrdu da smije promijeniti ime u Milan Bandić i s tim imenom ide u trku za Pantovčak jer kaže da želi korumpirati zemlju.

– Ja sam legalni korisnik imena Milan Bandić, jer sam regulirao svoj status u Matici rođenih i u policiji. Lišen stranačkih okova, kao feniks, kao ptica – kandidiram se za predsjednika RH. Običan sam čovjek koji se bori za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednička platforma svih Hrvata, izjavio je Milan Bandić/Dario Juričan. Budućnost Hrvatske nije kopanje ideoloških rovova, nego je u korupciji.

Točke njegovog programa su kazao je – “formiranje Ministarstva korupcije, da sjedište tog ministarstva bude Pantovčak, transformacija Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa u Povjerenstvo za spajanje interesa te transformacija USKOK-a u Odjel za propagandu korupcije”. “Korupcija će postati državna religija, a Hrvatsku ću proglasiti ISKOK-om, Isključivim koruptivnim pojasom”, rekao je.