Predsjednik Odbora HSP AS za iseljenu i raseljenu Hrvatsku dr. sc. Anto Kovačević gostuje u Bujici

Predsjednik Odbora HSP AS za iseljenu i raseljenu Hrvatsku dr. sc. Anto Kovačević gostuje u Bujici
...dr. sc. Anto Kovačević gostuje u političkoj emisiji Bujici dana 15.01.2016. UŽIVO s početkom u 20,05. Gostovanje možete pratiti na OSTV, Z1, RiTV Rijeka, TV Jadran, SBTV i drugim TV kućama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i inozemstvu.

Ovom prigodom središnja tema emisije bit će uvođenje Dana žrtava komunizma koji će HSP AS inicirati u Hrvatskom saboru putem svog kluba zastupnika. Inicijativa za uvođenje i obilježavanje ovog dana svake godine potekla je od članice Predsjedništva stranke, povjesničarke dr. sc. Vlatke Vukelić. Dana 23.08.2015. godine HSP AS je otpočeo obilježavanje toga dana na Golom otoku te će biti puštena u ovoj emisiji reportaža s tog događanja.

Gost Velimira Bujanca govorit će o problemima iseljene i raseljene Hrvatske te njihovog povezivanja s matičnom Domovinom kako to vidi HSP AS. Riječi će biti i o Udruzi političkih zatvorenika gdje je dr. sc. Kovačević dopredsjednik, a predsjednik je Marko Grubišić. U konačnici, gost ove izuzetno gledane emisije osvrnut će se i na vanjsku politiku bivše Vlade, ali i buduće čiji je sastavni dio HSP AS. Pri tome će se svakako određeni naglasak staviti i na besramni očajnički pokušaj Vlade Zorana Milanovića da u posljednjim danima svog tehničkog djelovanja u ime Republike Hrvatske kandidira Vesnu Pusić za mjesto glavne tajnice UN-a.