Predsjednica o svom zdravstvenom stanju: ‘Najteže mi je sjediti na predavanjima u onim drvenim stolcima’

 prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, Grabar-Kitarović, Grabar-Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Vatikan, Papa Franjo, Kolinda Grabar Kitarović, Mostar, fra Andrija Nikić, Kolinda Grabar Kitarović, pismo, izbori u RH, Tomislav Karamarko, Kolinda Grabar Kitarović, Božo Petrov, Kolinda Grabar Kitarović, zdravstveno stanje, Kolinda Grabar Kitarović, Dan državnosti Hrvatske
u ramenu i ruci jer se radi o hermiji diska, što će nastojati riješiti konzervativnom terapijom, odnosno "malo se odmoriti i usporiti".

Predsjednica je o svom zdravstvenom stanju govorila novinarima u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU), gdje je nazočila predstavljanju nove tehnologije i robota, te svečanoj dodjeli nagrada Croatian Makers lige.

Podsjetila je kako imala hermiju i u lumbalnom dijelu, od koje se već oporavila. "Dosad mi je bilo najteže sjedenje na Fakultetu političkih znanosti na predavanjima navečer, u onim drvenim stolicama", rekla je.

Oporavak će trajati vjerojatno oko dva mjeseca, rekla je dodavši kako, nažalost, ne može odmor uzeti u jednom komadu ali uvjerena je da će bolovi nestati do jeseni.

telegram.hr