Plaća 4000 kuna, osigurani smještaj, prijevoz...

posao, krediti, posao, posao, nezaposlenost, posao, karijera, posao, FBIH, posao, posao, nezaposlenost, studenti, poslodavci, posao, nezaposlenost, posao, posao, karijera, nezaposlenost, posao, FZZ, grčka, nezaposlenost, Livno, posao, Livno, posao, radnici, praznici, blagdani, neradni dan, posao, učenici, studenti, nezaposlenost, posao, nezaposlenost, posao, BIH, oglas, štela za posao, posao, posao, nezaposlenost, posao, zapošljavanje, nezaposlenost, posao, posao, biro, BIH, nezaposlenost, Mladen Bošković, nezaposlenost, posao, BIH, omladina, posao, Rama, prozor/rama, nezaposlenost, posao, posao, nezaposlenost, poduzetnik, javna poduzeća, posao, zapošljavanje, mostarski crnjaci, zanimanja, popis, nezaposlenost, posao, razgovor za posao, posao u inozemstvu, nezaposlenost, HNŽ, zavod za zapošljavanje, posao, inžinjeri, Hrvati, posao, želje, Njemačka, priča, gastabajter, demant, Fra Zvonko Tolić, posao, nezaposlenost, posao iz snova, posao, BIH, dijaspora, odlazak, odlazak na rad u inozemstvo, odl
Rovinjska Mirna ne može naći 120 radnika za svoj novi pogon u koji je uloženo 50 milijuna kuna. Nudi se plaća oko 4000 kuna, smještaj i prijevoz.

Više od 190.000 nezaposlenih trenutno je na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. 20-ak tisuća radnih mjesta otvoreno je trenutačno na Zavodu, a kvota stranih radnika podignuta je na 31 tisuću, dakle potražujemo više od 50.000 radnika.

Govoreći o problemu rovinjske Mirne koja ne može naći 120 radnika za novi pogon u HRT-ovoj Temi dana, Marin Pucar je rekao da 'kada su dogovarali ovu investiciju nisu uopće bili svjesni što ih čeka po pitanju zapošljavanja'.

'Nemamo adekvatne radne snage. Krenuli smo u javni poziv nezaposlenima diljem Hrvatske da im omogućimo smještaj, hranu i ugodno radno mjesto u Rovinju. Ovo bi bio ugovor na godinu dana, ali s obzirom na perspektivu taj bi ugovor bio produžen i prešao u ugovor na neodređeno vrijeme', rekao je predsjednik Uprave Podravke.