Pismo mrtvom ocu: Hercegovci bi za Hrvatsku dali sve, a Hrvatska za njih ništa

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr

Definitivno i kristalno je jasno da Hrvatska postala leglo boljševika koji na sve načine pokušaju obezvrijediti sve naše svetinje i naš način života.  Dragi moj tata nisam nikada mogla ni zamisliti da će se skupiti ovoliko mržnje u našoj Hrvatskoj prema svima tko ne misli kao ovi koji su sada na vlasti. Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogla sanjati da će se normalni ljudi koji žive po Božijim i tradicionalnim zakonima proglašavati fašistima i da će se na njih povesti hajka putem svih medija u Hrvatskoj.

Dragi tata u Hrvatskoj ne postoji niti jedan medij koji bi stao na stranu naroda. Svi su se prodali tim zlikovcima koji ne biraju načina da sprovedu svoje sulude ideje, a u tome im pomažu ta plaćenička pera bez trunke morala. Zamislili su da od Hrvatske naprave zemlju bluda i nemorala. Zamislili su da nas naprave ludima i glupima, ali im je narod jasno rekao da im to neće proći. Ni to im nije bilo dovoljno, pa su odmah požurili omalovažiti volju našeg naroda tezama od kojih mi se leži krv u žilama.

Dragi moj tata odgojena sam da nikoga ne mrzim, i meni nitko ne smeta. Svaki pojedinac ima pravo na izbor, ukoliko je taj izbor drugačiji od moga ja ću to poštivati. Poštivat ću i svačiju orijentaciju, ali ono što nije po Božijim zakonima nije normalno.

Narod ovdje u našoj Hercegovini zabrinut je za stanje u Hrvatskoj. Nitko ne živi Hravatsku kao oni i niko tako teško ne proživljava sve što se događa u Hrvatskoj. Gledam naše susjede, prijatelje i cijeli narod kako su stali iza inicijative U ime obitelji, kako su stali iza Vukovara i kako su stali iza Josipa Šimunića.

Moj tata ovdje se ne može naći nitko tko bi zagovarao suprotno od onoga što narod misli. Ovdje su brak, obitelj, Vukovar i Hrvatska svetinje u koje nitko ne smije da dirne. Ovdje je prava i iskrena Hrvatska kakve nema u sadašnjim granicama koje su razdvojile jedan narod na dva dijela. Hercegovci za Hrvatsku daju sve, a Hrvatska njima ne daje ništa, i ista ta Hrvatska je ovaj narod ostavila na cjedilu ili kako naša baka kaže na muslimanskom ražnju.

Dragi moj tatice dok su Hercegovci ginuli za Hrvatsku bili su dobri, a sada ih se želi prikazati u nekom totalno drugačijem svjetlu koje nema nikakve veze sa stvarnošću. Narod ovdje se ne obazire na njih i svi su sigurno da im vrijeme ističe i da više nikada neće dobiti potporu za svoje sulude ideje. Skupa sa njima otići će i sluganska pera jednopartijskih medija koji su se potrudili da nas naprave fašistima, budalama i zatucanim ljudima samo iz razloga što vjerujemo u obitelj i domoljublje. Hrvatska će izaći iz ovog mraka, a onda će se morati položiti računi za sve što se dogodilo.

Iskreno da nema par interenet portala, muđu kojima je i ovaj naš HERCEGOVINA.info koji su odigrali veliku ulogu u probijanju medijske blokade ne bi nigdje mogli ni pročitati što je istina i kako naš narod diše.

Eto moj dragi tata ne bih više. Predblagdansko je vrijeme, a baš za Božić kada se okuplja obitelj ti nam jako nedostaješ. Ljubi te i voli tvoje jedino zlato.

HERCEGOVINA.info