Pismo mrtvom ocu: Dragi tata tvoja Hrvatska je postala bolesna država

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr
Nažalost nemam ti što lijepo reći, jer država za koju si se borio i za koju si život dao svakim danom postaje sve bolesnija.

Dragi moj tata u samo nekoliko dana u Lijepoj našoj, koja je svakim danom sve manje lijepa dogodilo se puno toga što ne služi nikome na čast. Prvo je ova vlast, ignorirajući volju velike većine svojih građana dozvolila da se u njoj službeno ozakoni istospolni brak. „Sretnim" njima, jer ne zna se što su (mladenci, mladenke ili nešto treće) vlast je poklonila kravate.

Dragi tata nekada se ova naša država dičila da je upravo ta kravata naš proizvod, a sada će evo zahvaljujući našoj vladi postati simbolom homoseksualaca.

Par dana nakon toga simbol slobodne Hrvatske i grad otpora Osijek kleknuo je pred istim tim homoseksualcima. Grad koji je zaustavio agresiju na slobodnu Hrvatsku, poklekao je pred gay paradom. Dragi tata još su u toj povorci drznuli nositi parolu: Nepokoreni grad. Koje licemjere i koja pljuska u lice svim domoljubima.

Mama je te vijesti samo tužno gledala, i suznih očiju rekla da se ti nisi borio za državu u kojoj će takvi paradirati. Did je kao i obično bio najglasniji, te je rekao da je Bog htio homoseksualce stvorio bi dva Adama ili dvije Eve.

Dragi moj tatice ja osobno nemam ništa protiv tih homoseksualaca. Svatko ima pravo na svoju intimu, ali tužno je da se toliki novci bacaju da bi se oni marširali našim gradovima. Hrvatska je gladna, branitelji su obespravljeni, bolesni nemaju sredstava za liječenje???

Moj tatice upravo su u ovoj državi ugroženi njeni građani koji su dovedeni na rub gladi. Ugroženi su branitelji skupa sa svojim obiteljima, kao i bolesnici koji nemaju sredstva za liječenje. Ugrožena je i naša poplavljena Slavonija. Ugroženi su ljudi koji se ne mogu vratiti u svoje domove, i djeca koja ne mogu u školske klupe.

Dragi moj tata tužna sam, ali i bijesna zbog tih činjenica. Narod je tražio promjene. Narod ih je i dobio.

Eto toliko za sada dragi moj tata. Nadam se da ću slijedećeg puta imati bolje vijesti.

Voli te tvoje jedino zlato.

HERCEGOVINA.info