Pismo mrtvom ocu: Dragi tata neopisivo je koliko se u Hercegovini voli Hrvatska

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr
Upravo je nogomet učinio ono na što sam ponosna, i Hrvati ovih dana svi kao jedan dišu za naše Vatrene.

Dragi moj tata ovih dana niko ne spominje Milanovića i Linića, nikoga ne interesira ni koliko je godina zatvora dobio Sanader. Još manje Hrvate u Hercegovini zanima što pričaju Martin Raguž i Lijanovići. Tatice moj čak se niko i ne obazire što pederi imaju svoje parade na kojima je policajaca tri puta više od njih. Sve to je u drugom planu jer naša Hrvatska igra u Brazilu na svjetskom prvenstvu.

Svi gradovi u Hrvatskoj, ali i ovdje u Hercegovini obojeni su u crveno bijele kockice. Na nogama su svi od 7 do 77 godina, i svi dišu kao jedan. Ponosna sam tata što ti ovo mogu napisati jer znam da si se ti sanjao i borio se za jedinstvenu Hrvatsku.

Dragi tata mi smo čvrst i ponosan narod koga veliki stoljećima prisvajaju i pljačkaju. Tako je bilo i u dalekom Brazilu gdje nas je nekakav japanac spriječio da posramimo višestruke svjetske prvake. Nakon te utakmice bila sam ljuta kao ris, a majka me je tješila da je to samo igra, te da će se to ubrzo zaboraviti.

Tatice moj to je puno više od igre jer naš narod živi za našu reprezentaciju. Hrvatski gradovi bili su na nogama, ali ne mogu ti opisati kakva je atmosfera u Hercegovini. Dragi moj tata jednostavno je neopisivo koliko ljudi ovdje vole Hrvatsku. Jezila sam se kada sam vidjela slike Ultrasa u Brazilu, a zatim i transparente iz svih krajeva Hercegovine.

Iako smo izgubili od Brazila ništa se nije promijenilo i čekamo slijedeću utakmicu sa Kamerunom. Svi skupa, zajedno cijela Hrvatska skupa sa Herceg Bosnom očekujemo pobjede naših Vatrenih.

Dragi tata ovaj portal je naš prozor u svijet. Zahvalna sam mu jer su mi dopustili da na ovaj način kominiciram sa tobom, ali i zato jer sam upravo zahvaljujući njima pronašla novu ljubav, a to je HŠK Zrinjski.

Eto toliko, dragi tata ljubi te tvoje zlato.

HERCEGOVINA.info