Pijan napao suprugu, gađao je kamenom i pogodio petogodišnjeg sina u glavu

policija hrvatska

Prvoispitivanje osumnjičenog 27-godišnjaka provedeno je proteklih dana na varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu zbog tri kaznena djela, javlja Podravski. Sumnjaju da je počinio nasilje u obitelji, povrijedio djetetova prava te pokušao nanijeti tešku tjelesnu ozljedu članu obitelji.

"Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjak od svibnja 2015. do kolovoza 2019. godine u obiteljskoj kući u Donjem Vratnu na varaždinskom području, u alkoholiziranom stanju učestalo grubo vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovim maloljetnim djetetom (5)", navode tužitelji.

Pogodio dijete u glavu kamenom veličine šake

Sumnjaju i da je 29. kolovoza 2019., ponovno u alkoholiziranom stanju, verbalno i fizički napao suprugu, zbog čega je ona trčeći pobjegla iz kuće, pa je za njima bacio kamen veličine šake.

"Kamenom je na kraju pogodio dijete u glavu i ozlijedio ga. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", doznaje se u Općinskom državnom odvjetništvu.