Otkriveno tko je smjestio Thompsonu

...o Thompsonovoj pušci, zapravo, riječ je o blogu i blogerima s bloga Lupiga, koji su nakon Thompsonovih riječi na Narodnom radiju kod popularne starlete Antonije Blaće, kada je pjevač navodno rekao da kod kuće još uvijek ima pušku iz Domovinskog rata, a riječ je o pušci marke Thompson, čitav 'slučaj prijavili MUP-u.

- Poštovani, Marko Perković Thompson prošlog tjedna dao je intervju Narodnom radiju, u kojem je, govoreći o svome nadimku, ustvrdio da i danas kod kuće ima strojnicu marke "Thompson", koju je nosio za vrijeme rata. Zanima nas da li je i po kojim uvjetima građanima dozvoljeno posjedovati automatsko oružje, odnosno posjeduje li gospodin Perković predmetnu pušku legalno. Ukoliko gospodin Perković ilegalno posjeduje strojnicu Thomspon, zanima nas što policija namjerava poduzeti - poslali su sa bloga Lupiga policiji nakon čega je policija intervenirala sukladno dojavi, ali su ipak iz Ostojićeve policije odgovorili blogerima spomenutog bloga i to 10. srpnja ove godine, naravno: 'Poštovani, u svezi Vašeg upita, kojeg ste 28.lipnja 2013. uputili glasnogovornici Ravnateljstva policije Jeleni Bikić, obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske uprave Splitsko-dalmatinske obavili izvide, sukladno zakonskim ovlastima, te nije utvrđeno postojanje kaznene niti prekršajne odgovornosti. O svim obavljenim radnjama obavijestili smo nadležno Državno odvjetništvo.'

Navedeni blog, Lupga, tvrdi kako je poznati glazbenik svojim izjavama obmanuo slušatelje Narodnog radija, ali i svoje obožavatelje s obzirom kako ništa inkriminirajuće kod njega u stanu nije pronađeno, međutim, kako se ipak radi o blogu koji s novinarstvom veze nema tako blogeri ne mogu znati da neki branitelji kod svojih kuća imaju trofejno oružje iz rata te da takvo oružje mogu držati doma s obzirom kako se radi o neupotrebljivom oružju, dakle, neispravnom koje ne može, niti će ikada više moći, pucati.

Blogeri sa spomenutog bloga to ne mogu znati, naime, u birtiji i podrumu se nije branila Hrvatska, u birtiji se lokalo.

tinolovka-news.com